COSTA RICA - La Pastora Tarrazu
Charakteristika: med - kakao - ostružiny
Použití: espresso, V60
acidita: střední
Kategorie: | VÝBĚROVÁ KÁVA |
---|
Zpracování: promyté
Region: Tarrazú
Farma: Coope Tarrazú – La Pastora
Odrůda: Caturra, Catuai
Nadmořská výška: 1 500–1 900 m n. m.
Káva z horských pralesů, káva z Kostariky z oblasti Tarrazu nedaleko San Jose.
Jenom namlít toto zrno je zážitek, při našem středním pražení se povedlo z kávy Tarrazu vyrazit neskutečně sladkou vůni medu a květin, kterou si nechává i při ochutnání. Avšak chuť v zápětí přechází do tónu silného kakaa a je zakončená lesními plody.
Tělo je lehké až střední, což z této kávy dělá ideální volbu pro milovníky filtrované kávy nebo jemnějšího espressa bez hořkosti.
Mimochodem, je to taky nyní nejoblíbenější Milanovo kafe.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.